Här använder vi kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor.Vad är kakor?

Personalcykel – bra för både miljön och dig!

Både miljön och kroppen kommer att tacka dig om du inskaffar dig en personalcykel.

Vad säger Skatteverket om personalcyklar?
Sen den 1 januari i år gjordes en skattelättnad som innebar att en cykelförmån bara ska beskattas för den del av förmånen som överstiger 3 000 kronor under ett beskattningsår. Förmånserbjudandet riktar sig till hela den stadigvarande personalen. På skatteverket.se kan du läsa mer om vad det innebär för era anställda att använda en personalcykel.

Personalcykel - bästa alternativet för miljön
Cyklar har en minimal påverkan på miljön och klassas idag som det mest miljövänliga transportmedlet, då den enbart drivs av biobränsle som kan variera från allt mellan fredagstacon och tisdagsraggmunken. Alternativet att ta cykeln till sin arbetsplats i stället för bilen vet vi i dag med den kunskap vi har är en förmån som all personal på företag bör erbjudas. 

Vad är egentligen skillnaden mellan personalcyklar och förmånscyklar?
Personalcykel och förmånscykel är samma sak, det är cyklar som erbjuds till ett förmånligare pris för dig som anställd om din arbetsplats erbjuder det. Är du arbetsgivare och har än idag inga personalcyklar att erbjuda till dina anställda men funderar på hur det faktiskt fungerar, tveka inte på att höra av dig till oss på Active Benefits.

Kontakt

Telefon: 010 551 68 90
E-post: hej@activebenefits.se

Hitta oss

Torkel Knutssonsgatan 24

118 49 Stockholm

© Active Benefits

Powered by SiteSmart  |  Logga in