Här använder vi kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor.Vad är kakor?

Om oss

Idén till Active Benefits föddes under 2020. Året när pandemin slog till och tvingade oss alla att stanna hemma, distansera oss från varandra och hitta nya sätt att röra oss i samhället på ett smittsäkert sätt. Cykeln blev det självklara valet för oss! 

Cykeln som transportmedel tillåter människor att röra sig fritt och på sina egna villkor. Cykeln bidrar helt enkelt till en mer flexibel, mer hälsosam och billigare livsstil. 

I Sverige har alla företag möjligheten att erbjuda sina anställda ett leasingavtal för en eller flera cyklar. För arbetsgivaren är det kostnadsneutralt och kräver en minimal egen arbetsinsats. Samtidigt får den anställda sin drömcykel – till ett mycket bättre pris!

Vi på Active Benefits vill lyfta fram och synliggöra denna fantastiska förmån! Vi vill att fler ska finna glädjen i cyklandet utan att det blir en för stor ekonomisk uppoffring. Kan vi få fler svenskar i alla åldrar att välja cykeln i vardagen oftare kommer vi kunna bidra till både en förbättrad folkhälsa och en bättre stadsmiljö. 

Vi vill förändra på riktigt.

Teamet bakom Active Benefits

Hej,

Jag heter Martin, är pappa till två tonårsbarn, hängiven utomhusidrottare och en av grundarna till Active Benefits!

Under hela min uppväxt på Lidingö utanför Stockholm var cykling en självklar och naturlig del i mitt liv.  Idag är min inställning att det går att cykla överallt, vilket mina cirka 10 cykelpendlarmil i veckan är ett bevis på. De senaste fyra åren kallar jag mig ”året-runt-cyklist” och har insett att det för det mesta går alldeles utmärkt att vintercykla i Stockholm. Utöver cykelpendlandet blir det också en del fritidscykling – jag trivs något bättre på kuperade skogsstigar än på landsväg men gillar variation och att kunna vara spontan. I min cykelsamling är helt klart min gravelbike favoriten just nu!

Bakom mig finns också ett helt gäng engagerade personer som sett till att möjliggöra Active Benefits. 

Martin Psilander

VD

Jörgen Svensson 

Affärsutvecklare och styrelseordförande

Jag är en cykelintresserad entreprenör med stor erfarenhet av att starta och driva bolag. Konceptet med förmånscykel känns helt klockrent – modernt och bra både för arbetsgivaren och den anställde. I mitt bolag PrimeQ erbjuder vi de anställda förmånscyklar, så jag vet att det är något som verkligen gör nytta!

Marcus Ståhl

Webbprogrammerare och utvecklare inom IT-system 

Jag älskar innovativa och spännande idéer! Därför fanns det inga tvivel för mig att vara med och utveckla Active Benefits. Det är ju ett koncept som ligger helt rätt i tiden! Jag har sett till att vi har en snygg och funktionell hemsida som på bästa sätt tar er till drömcykeln.

Med Active Benefits förmånscyklar vill vi nu hjälpa fler svenskar att hitta cykelglädjen och få in cykling som en naturlig del i vardagen!


Vår partner

Vi samarbetar idag med Bike Nation, Sveriges nya cykelkedja som består av ett stort antal noga utvalda cykelhandlare landet runt, och som alltid garanterar service och kvalitet i toppklass!

Söders cykel är vår närmaste partner i Stockholm för kvalitetscyklar och som med tre generationer sitter på sammanlagt 75 års kunskap och expertis. Genom dem kan vi erbjuda ett fantastiskt utbud av tusentals artiklar och mängder med välkända varumärken. De hjälper dig att hitta rätt i djungeln så att du får ett skräddarsytt paket med cykel och tillbehör som passar just din livsstil och behov.

Kontakt

Telefon: 010 551 68 90
E-post: hej@activebenefits.se

Hitta oss

Torkel Knutssonsgatan 24

118 49 Stockholm

© Active Benefits

Powered by SiteSmart  |  Logga in